Met privé ondersteuning/bijles vermeerder je je kennis, je haalt je achterstand in, je kunt alle vragen stellen en niets is gek. Je krijgt alle aandacht, waar het in de grote groepen vaak aan ontbreekt.
Bij LEERKR8 leer je om geconcentreerd te werken, hoe pak ik mijn werk aan, hoe ga ik te werk, hoe leer ik mijn toets, hoe bereid ik mijn spreekbeurt/boekbespreking voor.

Aan het einde van het traject krijgen ouder/s en kind een vragenlijst. Hierin vraag ik hoe het traject is verlopen en of de doelen bereikt zijn. Ook vraag ik over de communicatie en over eventuele verbeterpunten. Aan de leerling zelf vraag ik hoe hij de begeleiding ervaren heeft en welk mooi moment hij zich herinnert.
De vragenlijst wordt zeer positief ingevuld. Ouders zijn zeer tevreden over de manier van omgang met de kinderen, de resultaten, de communicatie, de kennis van het onderwijs en de materialen.

HERHALEN IS DE SLEUTEL OM TOT LEREN TE KOMEN.