Terugkijkend op dit schooljaar is dit een vreemd schooljaar geweest. Corona is ons overvallen. We leefden ons leven in de gewone wereld en opeens werden we wakker in de Coronawereld. Toen we van de schrik waren bekomen, gingen we voortvarend aan de slag met lessen via Skype. Wat liep dat goed. De kinderen waren eraan gewend. De school bood immers ook lessen aan via Skype. OP deze manier konden de kinderen toch mijn lessen volgen. Wat een welkome afwisseling in hun, op dit moment, toch saaie leventje. Geen vriendjes of vriendinnetjes ontmoeten, geen school, geen feestjes, geen sporten, de hele dag thuis met papa en/of mama……Wat een vreemde gewaarwording was dat. Er kwam een soort vakantiegevoel, maar ook weer niet.
Na weken mochten de scholen weer opstarten en wij startten dus ook weer op. Wel met enkele aanpassingen. Opluchting alom.
jammer voor de kinderen van groep 8: geen kamp, geen eindmusical. Maar iedereen heeft de eindstreep gehaald. De resultaten bij LEERKR8 mogen er zijn. Alle leerlingen hebben een hoger advies ontvangen dan eerst voorzien was. Kinderen en ouders reuze blij. Komend schooljaar gaan we dit advies waarmaken. Jullie kunnen dat! Met of zonder begeleiding.

einde schooljaar 2019-2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *