DE kerstvakantie en het vieren van oud en nieuwjaar, liggen al weer enkele weken achter ons. De januarimaand is de maand van de Cito M toetsen. DE metingen van de leerprestaties over de eerste helft van het schooljaar. Hierna volgen analyses en ook oudergesprekken. De leerlingen van groep 7 krijgen hun voorlopig advies. Allemaal best spannende zaken voor kinderen.
Ik, als LEERKR8, heb voor de rest van het schooljaar ” WALL OF TALENT “in het leven geroepen. Op het einde van elke les, maakt het kind een speciaal kaartje en schrijft met een speciaal stokje, zijn bevindingen van de les. Al deze creatieve producten worden opgehangen tm einde schooljaar. Daarna foto. Ik laat me verrassen hoeveel talenten er boven komen.
Kinderen leren hieruit dat ze belangrijk zijn, hoe en wat ze zijn. Ze mogen trots zijn op zichzelf. Iedereen heeft zijn bijzondere talenten.

Twee stakingsdagen in Onderwijsland in januari 2020.Ik staak niet. Wel vecht ik voor kleinere groepen en meer handen in de klas.

Januari in het nieuwe jaar van schooljaar 2019-2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *