Wat vliegt de tijd. De eerste vakantie van dit schooljaar komt eraan. Een week herfstvakantie. Even uitrusten en op adem komen.
Na de herfstvakantie is het flink aanpakken geblazen. ER staan regelmatig op school toetsen op het programma. Fijn dat ik met vele leerkrachten contacten opbouw, over het functioneren op school. Dat komt de leerlingen ten goede.

November, december, als vanouds drukke maanden voor de leerlingen, met veel indrukken, nieuwe stof, emoties, spanning, en noem maar op.

December. Rapportmaand. De leerlingen brengen vol trots hun rapport mee. Wat hebben ze goed gewerkt. Fantastisch. Dit is een mooi meetmoment. Ik kan zien wat ik extra ga uitleggen, waar ik de nadruk op ga leggen. Mijn bevindingen komen meestal overeen met het schoolrapport.

We sluiten de decembermaand af met lachende gezichten, waarbij ik een kopje thee, een kerstkoekje en een kerstattentie aanreik.
Nadat ik iedereen mooie dagen gewenst en een fijne vakantie gewenst heb, sluiten we de eerste helft van het schooljaar af.
Ik zeg : TOT ZIENS IN JANUARI 2020!!!!!!!

Vanaf herfstvakantie tot aan kerstvakantie 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *