Maandag 20 augustus 2018

Start van het nieuwe schooljaar. Spannend. Wat gaat dit schooljaar voor ons brengen? Welke juf of meester zal ik krijgen? Krijg ik veel vrienden en vriendinnen? Gaan we ook een beetje lachen op school en leuke dingen doen? Wat een vragen……..Het gaat vast en zeker goed komen.Droom je dromen.
Heb je een beetje hulp nodig? Heb je een handje in de rug nodig? Het gaat wel erg snel op school. Neem met mij contact op . Ik kan je zeker helpen Het geeft mij veel voldoening om jou te kunnen begeleiden. Samen bereiken we meer. Kom vrijblijvend een kijkje nemen. Ik kan je vertellen wat ik voor je kan betekenen. Jij bent echt niet alleen. Er zijn meerdere kinderen die mijn hulp nodig hebben.Ik kan je steunen. Of gewoon, er voor je zijn. Zodat je weer gaat lachen.
Het komt goed, met geluk, vertrouwen en een beetje moed.

Authentiek onderwijs.
Gelukkige leraren zorgen voor gelukkige kinderen.
Optimistisch en positief onderwijs zorgen voor succes.

Ik wens iedereen een onwijs, gaaf schooljaar toe. En ik ben nog altijd blij leerkracht bij LEERKR8 te zijn.

Schooljaar 2018/2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *