Juli 2018.

Het afgelopen schooljaar heb ik veel leerlingen mogen begeleiden bij hun schoolwerkzaamheden. Nogmaals uitleggen, zodat het begrijpen komt. Mijn passie hierbij is mijn kracht.

Alle leerlingen goededag gezegd en uitgezwaaid.Het was een heerlijk schooljaar. De leerlingen hebben goede resultaten bereikt. Maar belangrijker is dat ze vrolijk en onbezorgd zijn. Kinderen zijn te jong om zich zorgen te maken.
Veel eigen geschreven briefjes heb ik ontvangen met bedankt en tot ziens. Als klap op de vuurpijl, kwam er een reportage op TV Maastricht van een van mijn leerlingen. Dat was als dank voor het afgelopen schooljaar. Daar krijg ik kippenvel van.

Voor nu allemaal een onbezorgde zomervakantie. Echt genieten van alles hetgeen de zomer te bieden heeft.

Einde schooljaar 2017/2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *