Geniet van uw kind en zie,
Hoe het zijn weg vindt
Van kind- zijn naar volwassenheid.

Op 30 juni 2017 sluit LEERKR8 het schooljaar 2016/2017 af.

Het was een mooi en goed verlopen schooljaar. Er was contact en respect wederzijds. Bijna alle leerlingen hebben hun doelen bereikt. Het is de kunst doelen te blijven stellen en die na te streven. Enkele leerlingen van groep 8 hebben nu zelfs een hoger advies gekregen dan eerst. Dat kost inspanning en soms groeipijnen. De andere leerlingen zijn een groep opgeschoven. Ook met goede resultaten. Het is mooi te zien dat enkele leerlingen volgend jaar hun begeleiding bij LEERKR8 voortzetten. Elk kind heeft het talent om te willen leren. Ik heb geprobeerd dit talent tot volle bloei te laten komen. In een respectvolle leeromgeving en waar t kind zijn zelfvertrouwen kan ontwikkelen.

Ik voel me een bevoorrecht mens, om deze kinderen te mogen begeleiden. Ik dank de ouders voor het in mij gestelde vertrouwen.
Ik wens iedereen een zonnige vakantie. Geniet er met volle teugen van.

We beginnen in het nieuwe schooljaar op maandag 11 september 2017.

 

Einde schooljaar 2016 / 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *